Ώρα για ψώνια! Βρες τα αγαπημένα σου γυαλιά, δες τα καινούρια κομμάτια και επωφελήσου από τις προσφορές μας!

Μείνετε ενήμεροι

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

Επικοινωνία

156-677-124-442-2887 tsamis_optika@hotmail.com Κώστα Φρόντζου 4, Ιωάννινα
Back to top

Τρόποι Αποστολή – Παράδοσης

Οι αποστολές – παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα επιβεβαίωσης τους.

Ειδικότερα, παραγγελίες που παραδίδονται με δικά μας μέσα πραγματοποιούνται συνήθως σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:30 – 16:00 εκτός κι αν υπάρξει διαφορετική συνεννόηση με τον πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν οι εξής τρόποι αποστολής – παράδοσης των παραγγελιών:

1) Με δικά μας μέσα

Παραδίδουμε στον χώρο σας παραγγελίες οι οποίες λόγω όγκου ή βάρους δεν μπορούν ή δεν συμφέρει να αποσταλούν με courier. Εξυπηρετούμε τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα μεταφορικά και τις περιοχές εξυπηρέτησης.

2) Παραλαβή από το κατάστημα

Όποιος κι αν είναι ο τρόπος που έχετε επιλέξει για να κάνετε την παραγγελία σας, μπορείτε να την παραλάβετε δωρεάν, από το κατάστημα μας.

Μόλις η παραγγελία ετοιμαστεί, θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικώς για την παραλαβή της.

Παραγγελίες που μένουν χωρίς παραλαβή από το κατάστημα μας για περισσότερες από 10 μέρες ακυρώνονται, εκτός και αν υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη.

Ώρες παραλαβής

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 8:30πμ – 15:30μμ

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκεύη: 8:30πμ – 19:30μμ

3) Αποστολή με Courier

Παραγγελίες σε περιοχές τις οποίες δεν εξυπηρετούμεr ή για μικρά δέματα, μπορούν να παραδοθούν στον προορισμό τους με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier.

*Σημειώστε ότι λόγω της φύσης των εμπορευμάτων μας υπάρχει περίπτωση ο όγκος τους να ξεπερνάει το πραγματικό βάρος τους και τότε υπολογίζονται με βάση το ογκομετρικό τους βάρος ανάλογα με τις διαστάσεις τους (πλάτος x μήκος x ύψος / 5000). Συνεπώς τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται με βάση το ογκομετρικό βάρος που προκύπτει.

**Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής σε ορισμένα αντικείμενα δεν υπολογίζονται αυτόματα όταν ολοκληρώνετε την παραγγελία σας. Εμείς μόλις την λάβουμε σας ενημερώνουμε άμεσα για τα έξοδα που προκύπτουν και τους τρόπους αποστολής της παραγγελία σας ώστε να λάβουμε την τελική επιβεβαίωση σας για να προχωρήσουμε στην αποστολή της.

Μέγιστο βάρος παραγγελίας που μπορεί να σταλεί με την εταιρεία Courier είναι τα 18kg.